Mijn locatie

In Mijn Locatie vertellen managers waar zij trots op zijn. Esra Akcan Yildiz (32) is pedagoog en vestigingsmanager in Amersfoort voor Partou kinderopvang. Esra stuurt vestigingen aan waar voor- en vroegschoolse educatie wordt geboden.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Corine Zijerveld

Wat vind je belangrijk bij een sollicitant?

‘Bevlogenheid en passie. Ik krijg veel eigenaarschap van de afdeling recruitment bij vacatures. Ik geef zelf aan wie ik zoek. Soms heeft een locatie een ervaren kartrekker nodig, soms een mannelijke sportkracht. De juiste kwaliteit op de juiste plek is cruciaal.’

Wat maakt je trots opje teams?

‘De enorme betrokkenheid en professionaliteit. We zijn altijd bezig met het borgen van kwaliteit. Als pedagoog let ik extra op hoe de pm’er interactieprincipes toepast. Soms kom ik op een groep en zie ik een medewerker op haar hurken bij een kind. Ze moedigt aan: “Probeer

0
33

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.