Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Meeleven met een eigenwijs krokodilletje

Het prentenboek Ik zou wel een kindje lusten is dit jaar het boek van de actie Geef een prentenboek cadeau. Deze klassieker staat garant voor zowel leesplezier, als ook voor het stimuleren en vergroten van de woordenschat, het begrijpend luisteren en kennis van de wereld. Het boek past bij diverse thema's en biedt veel aanknopingspunten voor activiteiten in de groep. Laat je inspireren!
Illustratie: Dorothée de Monfreid © Uitgeverij Gottmer
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.