Mark the Manny: een doorbraak

Derek weigerde fruit te eten. Van kiwi’s en perziken tot aardbeien en meloen; nee, nee, en nog eens nee. Hij hield stug vol, maar ik ook. En juist toen ik dacht: ach, laat hem vandaag maar een crackertje eten, besloot Derek in een onbewaakt ogenblik zijn tandjes in een banaan te zetten.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een doorbraak! Stiekem ben ik best een beetje trots dat hij zijn fruitdebuut bij mij maakte. Op mijn telefoon staat een videootje dat gemaakt is een paar dagen nadat ik de deuren van Mark the Manny opende. ‘Je kunt je toch haast niet voorstellen dat ik straks nog drie kinderen over de vloer heb?’ vraag ik aan mijn vriendin terwijl ik Frida Blue een fruithapje geef. Nu, een paar maanden later, komen Frida Blue, Derek, Raku en Miley heerlijk de dag door en zijn hun ouders blij. Toch heb ik een dwingende karaktereigenschap: hoe goed het ook gaat, de lat

0
15

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.