Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang en dagbesteding ouderen onder één dak

Een kinderdagverblijf, dagbesteding voor ouderen en een bso in één. Dit alles gehuisvest op een boerderij is wat Linda van Kilsdonk en Moniek Loeffen voor ogen hadden. Ze zijn allebei opgegroeid in een agrarische omgeving en het leek hen fantastisch om anderen te laten meegenieten van de voordelen die het buitenleven met zich meebrengt. 'Dit concept komt recht uit ons hart', zegt Van Kilsdonk.
Foto: Wim Roefs
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.