Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Kinderen voelen zich begrepen’

Hoe is het om in een vernieuwend kindcentrum te werken, waar de grens tussen kinderopvang en school niet bestaat? Charlotte Macias is medewerker in integraal kindcentrum Mondomijn in Helmond (onderdeel van Korein) en Qliq Primair Onderwijs. Hier worden 450 kinderen van nul tot dertien jaar opgevangen. Er zijn concrete plannen om de doorgaande leerlijn verder door te trekken en ook voortgezet onderwijs te gaan bieden. Een kennismaking met het IKC van de toekomst.
W
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.