Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kim Putters, directeur SCP: ‘Maak een fundamentele keuze’

Dit najaar publiceerde het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) het rapport 'Kijk op kinderopvang' waarin ouders bevraagd worden over hun gebruik van en mening over kinderopvang. Tijdens een middag eind augustus werd dit rapport op het SCP besproken met een aantal stakeholders van binnen en buiten de sector en gaf SCP-directeur Kim Putters zijn reflectie op het rapport en de middag. Marike Vroom vroeg Kim Putters nog eens naar zijn visie op het rapport, de kinderopvang en op de reactie van staatssecretaris Van Ark.
Foto: SCP

Het

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.