Invoeren en uitstellen

Vandaag was ik op de opening van de Week van het Jonge Kind, waar de directeur Kinderopvang nog eens de nieuwe kwaliteitsmaatregelen op een rijtje zette. Het lijkt voor BOinK – en ongetwijfeld ook voor BK, BMK, SWN en FNV – alweer een hele tijd geleden dat we tot een akkoord kwamen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De wet is met grote meerderheid aangenomen in de Tweede Kamer en het ligt voor de hand dat ook de Eerste Kamer ja gaat zeggen. Allemaal goed nieuws.

Tegelijkertijd zie je dat het tijdstip waarop de uitwerking van de wet, en wat dat daadwerkelijk voor ondernemers gaat betekenen, bekend wordt wel heel dicht voor het moment van invoering ligt. Als je het zomerreces ervan aftrekt, hebben we minder dan zes maanden te gaan. Een uur geleden heb ik nog voor de camera van het NOS Journaal uitgelegd dat het mooi is dat er meer kinderen naar de kinderopvang gaan, maar

0
41

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.