Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inspiratie vanuit Pistoia

De pedagogiek van Reggio Emilia is wel bekend bij veel mensen uit de Nederlandse kinderopvang en het onderwijs. Maar Pistoia mag er ook zijn! De afgelopen tien jaar zijn er vanuit Nederland, België en Frankrijk veel contacten geweest met de jongekindvoorzieningen in deze stad in Toscane. Uit die internationale contacten is een Frans boek voortgekomen, dat - vertaald en bewerkt door Vlaamse en Nederlandse experts - begin 2022 in de Nederlandse taal is verschenen.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.