In dialoog met de pedagoog

Pedagoog Inge van Rijn deelt ieder nummer een gesprek dat zij met een pedagogisch medewerker voerde. Deze maand: hoe een zoete cupcake een harde noot werd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘De mamma van Sofietje heeft net gebeld om op te zeggen. Ik baal er echt van. Ze had een heel verhaal over vertrouwen…’. De pm’er zucht en slaat haar ogen op: ‘Het was gewoon één hapje hè? Eén hapje!’

Vertel, wie is Sofietje en wat is er gebeurd?

‘Sofie is drie, ze zit al bij ons sinds ze een jaar is. Leuke lieve meid en altijd naar d’r zin hier. De overgang naar de peuters was even moeilijk, maar dat kwam vooral door haar moeder.’

Door haar moeder?

‘Ja, die is heel precies met regels, vooral over eten. Ze mag

0
89

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.