In Dialoog met de pedagoog

Pedagoog Inge van Rijn deelt ieder nummer een gesprek dat zij met een pedagogisch medewerker voerde. Deze maand: zijn die peuters hoogbegaafd?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
iStock

Ik heb drie hoogbegaafde peuters in mijn groep: Stijn, Olivier en Olivia. Je weet niet wat je hoort als ze hun mond opendoen.

Echt? Wat zeggen ze dan?

Vraag ik: ‘Heb je een leuk weekend gehad?’, zegt Stijn van 3: ‘Ik ben met mijn ouders naar het Museum van Communicatie geweest.’ Net drie jaar! Dat is toch niet normaal?

Oké… jij bent dit dus niet gewend?

Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt!

Kan je nog een voorbeeld geven?

Ja, Olivia. Komt bij me aan tafel zitten en zegt: ‘Elsje, gaan wij nu samen iets gezelligs doen?’

Hahaha, uit wat voor

0
51

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.