Het pedagogisch curriculum in de praktijk

Vorig jaar verscheen het 'Pedagogisch curriculum'. Hoe kunnen kinderopvangorganisaties hiermee in de praktijk werken? Pedagoog Inge van Rijn ging op onderzoek uit en bezocht Marijke de Waal van Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg. 'Het pedagogisch curriculum verrijkt ons pedagogisch beleidsplan.'

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Vorig jaar verscheen het ‘Pedagogisch curriculum’. Hoe kunnen kinderopvangorganisaties hiermee in de praktijk werken? Pedagoog Inge van Rijn ging op onderzoek uit en bezocht Marijke de Waal van Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg. ‘Het pedagogisch curriculum verrijkt ons pedagogisch beleidsplan.’

D De Prijsseweg loopt vanuit het centrum van Culemborg diep de polder in. Stil is het hier. Veel groene ruimte in een welvarende nieuwbouwwijk. Geen kind te zien bij de Montessorischool, het is voorjaarsvakantie. Naast de school spelen kinderen buiten. We zijn bij kindercentrum Pompidoe, een van de 21 locaties (twee kinderdagverblijven, twaalf buitenschoolse opvang groepen en zeven groepen peuteropvang)

0
299

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.