Het geheime leven van 4-jarigen

In het televisieprogramma Het geheime leven van 4-jarigen observeren en duiden ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en pedagoog Minchenu Maduro het gedrag van kinderen. Slechts één ding hebben ze gemeen: hun leeftijd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

In het nieuwe televisieprogramma Het geheime leven van 4-jarigen ontmoeten acht kleuters elkaar voor het eerst. Anderhalve dag lang worden zij geregistreerd door camera’s en microfoons. Om het gedrag van vierjarigen beter te begrijpen, kijken ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en pedagoog Minchenu Maduro met een gelaagde blik naar wat er gebeurt en geven uitleg over deze fase in het leven. Waarom gedraagt een kind zich op een bepaalde manier? Waarom heerst in de ene groep rust, en in de andere niet? In zes afleveringen laten zij iets van die gelaagdheid zien. Waarom juist vierjarigen? Die leeftijd is echt cruciaal in

0
227

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.