Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Helderheid over btw-kwestie

Goed nieuws voor integrale kindcentra. Het btw-probleem is opgelost. Een publiek-gefinancierde school en een privé-gefinancierde kinderopvangorganisatie kunnen een bestuurlijke fusie aangaan. Ze vormen dan een fiscale eenheid en hoeven onderling geen btw door te berekenen. Een kostenverhogend obstakel in de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang is van de baan. 'De vlag mag uit', aldus de regiegroep Kindcentra 2020, die hier samen met de betrokken ministeries en sectororganisaties hard aan heeft gewerkt.
Van links naar rechts: Daniëlle Westerhoff, Gijs van Rozendaal en Saskia Laseur.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.