Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Focus niet alleen op het kind

De inwerkingtreding is uitgesteld van 1 januari naar 1 augustus 2020, maar dan moeten gemeenten verplicht 960 uur voorschoolse educatie aanbieden aan doelgroeppeuters van 2,5 tot 4 jaar. Doel: kinderen een betere start geven op de basisschool. Gemeenten en aanbieders van peuteropvang moeten daarover nieuwe afspraken maken. En dat is nog niet zo simpel. Op tijd beginnen, is het advies. En focus niet alleen op het kind, maar ook op de ouder en de omgeving.
Foto: Fotolia
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.