Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Filosoferen op de BSO: ‘Eindelijk gaat het eens om wat wij vinden!’

Is een baas altijd de baas? Kun je verdriet uitzetten? Leeft een bloemkool? Door kinderen filosofische vragen voor te leggen, stimuleer je ze om creatief en kritisch te denken. Ze leren redeneren, formuleren en respect voor anderen te hebben. En juist de bso is daar dé plek voor, aldus ‘filosofiejuf’ Fabien van der Ham. ‘In kleine groepjes, bij de zandbak of tijdens het tekenen, voelen kinderen zich vrijer om te praten.’

Jaren

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.