Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dossier IKK: wel uitstel, maar geen afstel!

In de afgelopen maanden heeft het wetsvoorstel IKK onze branche flink beziggehouden. De maanden juni en juli brachten ons in een ‘rollercoaster’. Na alle recente ontwikkelingen is dit een mooi moment om tussentijds de balans op te maken. Hoe staan we ervoor? Wat komt er nu precies op ons af? En wat betekent dit voor de branche en voor u als ondernemer of manager? Jaap Tulp, van organisatieadviesbureau Helder & van Pas, maakte een reconstructie, een overzicht en aanbevelingen voor het vervolg.
Gruppe von Frauen lernt Umgang mit Babytragetchern fr Mutter-Kind-Bindung
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.