Dit is de mooiste dag van m’n leven’

Alle bso’s van kinderopvangorganisatie Partou mogen minimaal één keer per jaar mee met de Natuurbus. Bestemming: één van de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Vandaag zijn 52 kinderen van drie Eindhovense bso’s aan de beurt. Kinderopvang mocht mee.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
‘Deze dag voelt ook voor ons echt als een uitje’, vertelt pm’er Linda Verhoeven. Zij is voor de zevende keer mee met de Natuurbus en kwam speciaal voor de gelegenheid een dag eerder terug van vakantie. ‘Het is zo mooi om de kinderen in de natuur bezig te zien. De één heel onbevangen en vrij, de ander heel aftastend en in je nabijheid. Het woord vervelen valt hier niet.’ De kinderen van drie Eindhovense bso’s van Partou mogen vandaag onder begeleiding van een boswachter de hele dag spelen op de Strabrechtse Heide, een natuurgebied vlakbij het dorpje Heeze. Uiteraard
0
19

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.