Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘De regels gaan met ons op de loop’

'Ik ben het helemaal eens met de doelstellingen van de IKK, maar de overheid is te gemakkelijk over de praktijk heengestapt.' Annelies Zoomers (65) neemt zich doorgaans geen blad voor de mond. Ze staat aan het roer van Stichting Kinderopvang Spaarne (SKOS), die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert. Maatschappelijke betrokkenheid staat voorop, zowel bij de SKOS als haar directeur.
Foto: SKOS
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

  1. Misschien speelt bij u niet de afweging: investeer ik in de organisatie of pak ik resultaat voor mezelf, een nieuwe aankleedtafel of een vakantie naar Aruba? 

    Maar dan zijn er weer andere afwegingen: zet ik een manager met een hoge schaal er tussen of gebruik ik dat geld voor dat speeltoestel? Die afweging hoef ik niet te maken als kleinschalige organisatie. Iedere dat geld maar lekker op de groep gebruikt worden. Iedere organisaties heeft zn eigen afwegingen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.