De pm’er van de toekomst

Met welke nieuwe ontwikkelingen krijgen pedagogisch medewerkers nu en in de (nabije) toekomst te maken? Wat betekenen die voor hun werk? Kinderopvangorganisatie Partou organiseerde een seminar over dit onderwerp.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘We hebben geen glazen bol; in de toekomst kijken kunnen we niet. Maar we zien wel verschillende ontwikkelingen die waarschijnlijk steeds meer invloed krijgen op het werk van pedagogisch medewerkers.’ Dat vertellen Marlies de Haan en Betty Meerbeek van Partou, een grote kinderopvangorganisatie met ongeveer vierhonderd locaties. Marlies is er manager van de afdeling kwaliteit & pedagogiek en Betty is teammanager stages. In januari gaven ze het seminar De pm’er van de toekomst op de Onderwijsbeurs NOT. Hier zetten zij nog eens op een rij welke ‘trends’ we in de kinderopvang kunnen verwachten.

TREND 1
De pm’er als deskundige op

0
126

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.