Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De mannen van Op Stoom

Het is een bekend gegeven: mannen komen slechts sporadisch voor in de kinderopvang. Een uitzondering hierop is Kinderopvang Op Stoom in Haarlem. De kinderopvangorganisatie telt ruim tien procent mannelijke medewerkers; de bso zelfs twintig procent. Een gesprek met vier mannelijke clustermanagers: Barend-Jan Geels (34), Bas Meerkerk (29), Jean-Philippe Meijer (57) en Jeroen Veenstra (32). Ze zijn vooral nuchter: 'Je moet niet te veel focussen op man/vrouw. Het gaat bij ons om authenticiteit, je mag zijn wie je bent.'
Van links naar rechts: Jeroen Veenstra (32) stuurt twee bso's aan en is coördinator van Op Stoom Op School (specialisten in natuur, koken, robotica enzovoort worden door scholen ingehuurd voor activiteiten). Jean-Philippe Meijer (57) heeft vier bso's en de Reizigers (specialisten die activiteiten op diverse locaties doen) onder zijn hoede. Barend-Jan Geels (34) stuurt twee bso's en alle bso-flexmedewerkers aan. Bas Meerkerk (29) geeft leiding aan twee bso's en een kinderdagverblijf.

Het

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.