Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Darmflora

Baby's ontwikkelen een maag- en darmstelsel met allerlei nuttige bacteriën die bijdragen aan een gezonde spijsvertering en hun immuunsysteem. Bij volwassenen zien we een grote diversiteit van zo'n 600 soorten bacteriën in de darmflora (ook wel 'microbiota' genoemd), maar bij baby's moet dit systeem nog worden opgebouwd. Hermes, Eckermann, De Vos en De Weerth onderzochten hoe deze darmflora zich ontwikkelt bij kinderen die in de eerste maanden thuis zijn en bij kinderen die na het ouderschapsverlof van de ouders naar de kinderopvang gaan.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.