Creatief concept maakt kinderopvang rendabel

Een kinderopvanglocatie nieuw leven inblazen met een heel eigen creatief concept. Het lukte locatiehoofd Yol van Esch van de Limburgse MIK Kinderopvang, samen met innovators Carolien en Gerrino Mulder. Het afgelopen half jaar hebben zij hard gewerkt om de kinderopvanglocatie in Sittard weer aantrekkelijk en rendabel te maken. Zowel de inrichting als het activiteitenaanbod werden onderhanden genomen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een muzieklokaal, een wellnessruimte, een danszaal. Op de muren wandvullende foto’s die een eigen verhaal vertellen. Het zijn ideeën van Gerrino en zijn vrouw Carolien, eigenaren van het Kootje Spek Theater en ideeënfabriek Studio Say. Van MIK-directeur Ghislaine Fonteijn kregen zij de vrije hand om een nieuw concept te bedenken voor de kinderopvanglocatie in Sittard, met ruimte voor creativiteit en innovatie. Fonteijn: ‘Het is gelukt om onder de nieuwe naam De Rode Loper een buitengewoon inspirerend kinderopvangcentrum neer te zetten, waar iedereen heel enthousiast over is.’

Roerige tijd

MIK kwam uit een roerige tijd. ‘Wij opereren in Zuid-Limburg, waar enorme

0
73

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.