Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Uurtje factuurtje?

‘Fijn dat je er bent! En je uren mag je natuurlijk schrijven’, zegt ze en ze glimlacht er vriendelijk bij. Meteen geneer ik me een beetje voor m’n uitspraak de vorige dag in aanwezigheid van m’n collega-pm’ers: ‘Ik wil best m’n groep morgen komen verhuizen en alles verslepen naar die andere groepsruimte, maar dan wel kassa hoor! Het is wel m’n vrije dag’. Mogelijk heeft mijn baas, die me zo vriendelijke begroette,via via opgepikt dat ik niet van plan was om me in het zweet te werken zonder daar ‘tot aan de laatste minuut’ voor betaald te worden! Ik verbaas mezelf; wie is dat duiveltje in mijn hoofd? Die kende ik eigenlijk nog niet. Sinds wanneer maakt het mij wat uit om me vrijwillig in te zetten voor m’n fijne groep?
Jacqueline Butti combineert pedagogiek met media. Ze werkt al 30 jaar als pm-er bij Korein, studeerde af als orthopedagoge en is programmamaker radio in Eindhoven. Foto: Bert Jansen
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.