Column – Tijd om door te pakken

Op 22 november was het dan zover. Ten overstaan van vijf Tweede Kamerleden, leden van de Commissies onderwijs en sociale zaken, werd het rapport van de taskforce Samenwerking onderwijs en kinderopvang besproken, ruim anderhalf jaar na het verschijnen van het rapport.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De Taskforce had helaas een beperkte opdracht. Van een stelselwijziging kon geen sprake zijn en ook de financiering mocht niet ter discussie staan. We hebben ons als Taskforce keurig aan onze taak gehouden, want als je de opdracht aanvaardt moet je ook leveren. Maar we hebben wel de vrijheid genomen om een twaalfde en dertiende advies toe te voegen. Het twaalfde advies luidt: Maak een ontwikkel- en leercentrum mogelijk in wetgeving. In advies dertien pleiten we voor een basistoegangsrecht.

Warme overdracht

Nu is voor mij een belangrijke vraag: gaat het bij de ontwikkeling van de Integrale Kindcentra (IKC), het paradepaardje

0
25

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.