Column – Pabo en kleuteronderwijs

Mijn bureau ligt vol knipsels uit de kranten van afgelopen weken. Alles wat ik vind over kinderopvang scheur ik namelijk uit. Deze keer laat er zich geen grote lijn in ontdekken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
De kinderopvang als speelbal voor hobby’s van journalisten. Een mooi pleidooi van Aleid Truijens voor een basisvoorziening: ‘De investering betaalt zich terug. Als kinderopvang een betaalbare basisvoorziening wordt, hebben vrouwen een zonniger toekomstperspectief, hoeven ze niet preventief parttime te werken en doen ze na echtscheiding minder vaak een beroep op uitkeringen.’ (de Volkskrant, 27 januari)

Op dezelfde dag in dezelfde krant een pleidooi voor meer zelf doen van Koen Haegens, want ‘we besteden alles uit en lopen zo het leven mis.’ Nederlanders blijken massaal terug te verlangen naar het zelf doen. In het artikel ‘Het Zweedse kinderparadijs’ (de Volkskrant) mag

0
99

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.