Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Opschudden of bijpunten?

Eind vorige week is het onderzoek vanuit het ministerie naar de financiële gevolgen van de nieuwe IKK-ratio's afgerond. Hoewel daaruit duidelijk naar voren komt dat de invoering van de nieuwe bkr (financiële) gevolgen heeft, wordt geconcludeerd dat de branche daarvoor afdoende wordt gecompenseerd. De uitkomsten van dit onderzoek zijn dus in lijn met de (politieke) verwachtingen. Daarmee lijkt niets de invoering van de nieuwe IKK-ratio's per 1 januari 2019 nog in de weg te staan.
Foto: AdobeStock

 

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.