Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Konijnenvoer?

Moet jij eens kijken wat ik gegeten heb in dat nieuwe restaurant! Hij is een negentienjarige kennis van me en steekt me meteen een telefoon onder mn neus. Ik zie een foto van het gezelschap waar hij kennelijk zo ‘superlekker’ mee gegeten heeft. Vijf blije gezichten van leeftijdsgenoten aan een tafel en ieder heeft een enorme bak gemengde rauwe groenten voor zich staan. ‘En daar mag je dan vlees of vis bij kiezen!’ Inmiddels zegt hij het op een toon dat het lijkt alsof hij het allemaal voor niks gekregen heeft, maar dat blijkt niet zo. Op de foto zoek ik naar de frietjes en mayo of gebakken aardappels. Maar nee, dat blijkt er niet bij te horen.
Jacqueline Butti combineert pedagogiek met media. Ze werkt al 30 jaar als pm-er bij Korein, studeerde af als orthopedagoge en is programmamaker radio in Eindhoven. Foto: Bert Jansen
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.