Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Een geest

Amaaaraaaa… Amaraaaa… De bijna achtjarige Esmee staat buiten, temidden van haar vier vriendinnetjes. Ze staan dicht bij elkaar en kijken allemaal in de lucht dezelfde richting op. En weer hoor ik haar roepen: 'Amaaaraaa'. Daarna grote opwinding in het groepje en dan op zo'n manier dat je toch maar eens een kijkje wilt gaan nemen. Als ik naar ze ben toegelopen hoef ik al niets meer te vragen, want drie opgewonden stemmetjes proberen me tegelijk te vertellen dat ze op zoek zijn naar een geest! Ze heet Amara en die zou net in de lucht daar te zien zijn geweest. Vijf wijsvingers wijzen naar een regenwolkje. Het groepje is nu echt in staat van grote opwinding en alertheid! Dit is spannend en het lijkt leuk, zo te horen aan het wat zenuwachtige gelach.
Foto: Bert Jansen
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.