15 tips Voor de zomer

Het is hartje zomer. Dus halen wij de tips weer uit de kast om huidverbranding bij kinderen te voorkomen. Omdat ze zo belangrijk zijn!

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Bescherm kinderen

  1. Houd kinderen tussen 12.00 en 15.00 uur zoveel mogelijk uit de zon.
  2. Houd kinderen jonger dan 1 jaar helemaal uit de directe zon. Maar let op: ook in de schaduw kunnen kinderen verbranden. Smeer kinderen ook dan altijd in.
  3. Laat kinderen niet te lang in hun blootje of zwemkleding lopen. Trek ze op tijd een T-shirtje aan of laat het kind uv-werende kleding dragen.
  4. Een petje of zonnehoed helpt om hoofd en gezicht te beschermen.
  5. Smeer het kind een halfuur voordat het naar buiten gaat in met een zonnebrandcrème met beschermingsfactor SPF 30 of hoger.
  6. Herhaal het insmeren
0
56

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.