Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lees de artikelen uit Kinderopvang digitaal op MyJour

Het is vanaf nu mogelijk om artikelen en rubrieken uit de tijdschriften Kinderopvang en Management Kinderopvang digitaal te bekijken. Het platform MyJour biedt de artikelen tegen betaling van zogenoemde 'my's' aan.
Lees de artikelen uit Kinderopvang digitaal op MyJour

De kosten per artikel variëren. Sommige rubrieken uit tijdschrift Kinderopvang zijn gratis in te zien, maar achtergrondverhalen uit het blad kosten bijvoorbeeld 10 my’s per artikel. My’s kunnen alleen in een bundel worden aangeschaft. Voor 100 my’s betaal je € 6,75, voor 250 my’s € 14,75 en voor 500 my’s € 27,85.

Interesse

Naast tijdschrift Kinderopvang en Management Kinderopvang delen andere vakbladen hun inhoud op MyJour.com. Bij het aanmaken van een account kun je aangeven waar je interesses liggen en doet MyJour concrete voorstellen voor relevante artikelen. Volg je een titel, dan krijg je een seintje als jouw titel een nieuw artikel heeft toegevoegd aan de online bibliotheek.

Bekijk hier een overzicht van artikelen uit tijdschrift Kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.