Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KION aan tafel moet ouders ontlasten

Kinderopvangorganisatie KION uit Nijmegen timmert behoorlijk aan de weg met nieuwe innovatieve diensten voor ouders. Nu lanceert de organisatie de verse maaltijdservice KION aan tafel. Ouders kunnen deze maaltijd tegelijkertijd ophalen met hun kind en deze dan thuis met elkaar opeten.
KION-voeding.jpg
Ouders van KION kunnen behalve hun kind straks ook voor het hele gezin een warme maaltijd ophalen bij de kinderopvang. - Foto: iStock

Met deze dienst wil KION de drukte rondom het avondeten verlichten voor gezinnen. Koken is niet meer nodig en ouders hebben zo meer tijd voor het gezin, zo is de gedachte. Voor deze dienst is KION een samenwerking aangegaan met BliXem. Zij bereiden de maaltijden in een variant met vlees of vis en een vegetarische variant. De maaltijden passen volgens KION binnen hun gezonde voedingsbeleid voor kinderen.

Online bestellen

De maaltijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag af te halen. Ouders kunnen op de website www.kionaantafel.nl maaltijden bekijken en bestellen. De kosten zijn 6 euro per maaltijd. De eerste KION-locatie die de dienst aanbiedt aan ouders is Kindercentrum Kloek. Binnenkort volgen meer locaties.

En alweer komt KION in het nieuws met een innovatieve service. Eerder dit jaar lanceerde de organisatie de Oppas-aan-huis-service en in het najaar introduceerden ze de service voor incidentele oppas.

Innovator

Jorn Leistra is innovator bij KION. In zijn blogs op Kinderopvangtotaal vertelt hij wat hij zoal bedenkt en uitvoert en vooral: hoe hij te werk gaat. Lees zijn blogs

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.