Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang Academie zoekt panelleden

Panel

De Kinderopvang Academie, bekend van de internetcolleges met Steven Pont en van Web-tv, is op zoek naar panelleden die ervaringen willen delen en mee willen denken over het ontwikkelen van nieuwe e-learningmodules.

Zowel pedagogisch medewerkers als leidinggevenden mogen deelnemen. De enige vereiste is ervaring in de kinderopvangsector. Deelname is gratis en je krijgt er aanbiedingen voor terug. Het maximum aantal panelleden is honderd.

Zelf colleges ontwikkelen
Bij het ontwikkelen van nieuwe e-learningcolleges wil de Kinderopvang Academie weten wat er allemaal speelt op de werkvloer. Ook mag je als panellid nieuwe modules beoordelen en zelf ontwikkelen op Kinderopvang TV.

Videocolleges
De Kinderopvang Academie werkt sinds 2007 samen met de redactie Kinderopvang. In samenwerking met ontwikkelingspsycholoog Steven Pont werden 25 videocolleges gemaakt voor de dagopvang en voor de bso. De colleges van Web-tv zijn gebaseerd op het Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar. Daarnaast ontwikkelt de Kinderopvang Academie onder de noemer Kinderopvang Café thema- en studiedagen op maat.

Wil je meer weten, of lid worden van het panel? Ga naar kinderopvangacademie.nl >>

ANP Photo, Erik van ’t Woud

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.