Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KDV Ontwikkeling

Kinderen groeien het snelst in de eerste jaren van hun leven. Afhankelijke baby’s gaan na vier jaar weg als kleine zelfstandige mensjes.

Baby’s Werk je met baby’s? Dan gaat de ontwikkeling ontzettend snel. Binnen een week zie je een baby groeien in zijn ontwikkeling. Z’n eerste lachje? Die is voor jou! De eerste keer rollen? Jij was erbij! Op de website allesoverkinderen.nl staat meer informatie over de ontwikkeling van baby’s.

Dreumesen De dreumesfase is de fase waarin kinderen zichzelf leren ontdekken. Mijlpaal volgt op mijlpaal: de eerste stapjes, de eerste woorden. Zelf doen zijn de twee favoriete woorden van een dreumes. Een ontzettend interessante fase om bij betrokken te zijn! Kijk voor informatie op mens-en-samenleving.infonu.nl of op allesoverkinderen.nl

Peuters peuters krijgen steeds meer hun eigen wil. Niet voor niets bestaat de term peuterpuberteit. Z’n woordenschat groeit, z’n mogelijkheden ook en een peuter krijgt steeds meer zijn eigen identiteit. Lees emer op peuteren.nl of op peuterplace.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.