Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KDV Activiteiten

Actief met baby’s Als je met baby’s werkt kun je je laten inspireren door de activiteiten uit de maandelijkse rubriek Actief met baby’s uit Kinderopvang 2007.

Doekaarten Voor alle leeftijden zijn de bekende doekaarten geschikt. Kort, bondig en makkelijk uit te voeren. Ga op zoek naar een geschikte doekaart, er zijn ook categorieën voor baby’s!

Beweegkriebels Dreumesen staan te springen om alles in hun omgeving in zich op te nemen. Beweegkriebels leert je veel welke bewegingsspelletjes je kunt doen met kleine kinderen.

Het Kleischip Dreumesen beginnen met brabbelen en praten. Ze zijn dol op zingen. Het Kleischip zingt de liedjes alvast voor…..

Online prentenboeken Prentenboeken zijn populair bij kleine kinderen. Nieuw zijn de online prentenboeken. Dan heb jij je handen vrij en kan je activiteiten doen met de kinderen die te maken hebben met het verhaal.  Je vindt online prenteboeken op de website van KRO Kindertijd onder het gele boek op de tafel! Of ga naar het project WePboek: tweeduizend ko/psz locaties maken kans op een gratis abonnement.

Kids Actief Peuters moeten hun energie kwijt kunnen. De maandelijke rubriek Kids Actief in je vakblad Kinderopvang geeft je per thema ideeën voor activiteiten. Leuk voor een themaweek!

Zingen! Zingen met peuters is fantatsisch. Ze kennen nog geen gêne en gaan helemaal uit hun dak! Er is geen website met zoveel verschillende liedjes als peuteren.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.