Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Juridische harmonisatievraagstukken beantwoord

Frida Noordzij
Sociaal Werk Nederland (SWN) heeft de gevolgen van de Wet harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in kaart laten brengen op subsidierechtelijk, aanbestedingsrechtelijk en staatssteunrechtelijk gebied.
1-handreiking-harmonisatie-Fotolia.jpg
Deze handreiking geeft antwoord op alle juridische vragen over de gevolgen van de harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. - Foto: Fotolia

Deze handreiking geeft antwoord op alle juridische vragen over de gevolgen van de harmonisatie kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. De handreiking is gemaakt voor beleidsmedewerkers bij gemeenten, maar een handige basis voor ondernemers in de kinderopvang voor het gesprek met hun gemeenten. Dat meldt Sociaal Werk Nederland op haar website.

Kinderopvangstelsel

SWN krijgt veel juridische vragen van gemeenten, doordat de Wet harmonisatie het kinderopvangstelsel verandert. SWN heeft daarom opdracht gegeven aan advocatenkantoor Pels Rijcken om de juridische gevolgen van de Wet harmonisatie in kaart te brengen.

De handreiking is hier te vinden >>>

Dat er veel gaat veranderen in de kinderopvang door de Wet IKK en Wet Harmonisatie is duidelijk. Maar wat betekent dit voor de cao’s Kinderopvang en Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening? Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.