Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda van Vuuren – In afwachting…

Het stuk was op de post en het was afwachten. 1 Februari was de laatste sluitingsdag. Soms ging het door mijn hoofd en keek ik weer eens in de mail, maar hoofdzakelijk werd ik ook geleefd door de waan van de dag en was het weer naar de achtergrond geraakt.Die bewuste 15 februari: onze nominatie; ik belde Kyonne (assistente)als eerste. Zij en ik werken al zo’n 8 jaar op een hele fijne manier samen. We kakelden, lachten en de emoties liepen hoog op (in goede zins des woord). Ik belde mijn leidinggevende, ze klonk zo blij aan de telefoon en ze feliciteerde mij van harte. Ik had vrij, had mijn werkkloffie aan en was van plan om thuis te gaan klussen. Om het team in te lichten, wilde ik eerst wachten tot woensdag, als ik weer aan het werk zou gaan. Maar ik was zo onrustig dat ik besloot om toch naar mijn werk te gaan. 

Team informeren
Ik vergat mij om te kleden, ik zag er niet echt feestelijk uit, maar goed, dat mocht de pret niet drukken! De teamleden waren nieuwsgierig naar wat ik ging vertellen, want ik stond wel heel erg te stralen. Kyonne en ik informeerden eerst het ene gedeelte van het team en daarna de andere helft, want het werk op de groep moest ook gewoon doorgaan. Het team moest het nieuws in eerste instantie even op zich in laten werken. Zij wisten immers niet wat het allemaal inhield. Mijn leidinggevende kwam al gauw met een bloemetje aan. Dat had ze snel geregeld! 

Werk aan de winkel
Ja en toen….werk aan de winkel; alle ouders informeren, want aan hen zou gevraagd worden om een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Eén ouder van de oudercommissie was trouwens al van tevoren geïnformeerd. Zij zat ook al in het complot. Een datum met Marike Vroom plannen om video-opnames te maken en een delegatie vanuit het team kiezen om ons te presenteren voor de jury. En om niet te vergeten: alle locaties van kinderopvang de eerste stap informeren. Ik had niet alleen míj extra werk op de hals gehaald, maar ook voor andere medewerkers binnen de organisatie. Ondanks dat merkte ik ook, dat met veel plezier allerlei plannen werden gesmeed, zoiets geeft energie: één van de 3 beste van Nederland!     

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.