Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Wat een week!

Soms heb je van die weken dan gebeurt alles tegelijk. Afgelopen week was er zo een. Het begon al op maandag; zowel staatsecretaris Dijksma als Bussemakers bezochten onze regio; de een voor VVE, de ander voor een sportproject. In beide gevallen was mijn aanwezigheid gewenst, maar aangezien de tijdstippen samenvielen, heeft een locatiemanager de honeurs waargenomen bij het sportproject. Diezelfde avond voerde ik een overleg met een mogelijk over te nemen partner.

Dinsdagochtend zat ik al om half zeven in de auto om vervolgens om half elf te arriveren in Rotterdam voor een interessante cursus Financieel management voor non-financials. Woensdag hadden we als managementteam onze jaarlijkse strategiesessie ten behoeve van het plan 2009. Op donderdag evalueerde ik met alle BSO-kindpartners en onze belangrijkste onderwijsstichting de BSO-aanpak van het afgelopen jaar en maakten we afspraken voor het komende jaar. Vrijdag (mijn vaste vrije dag) moest ik acte-de presence geven voor de officiële opening van het Sport- en Leisurepark in Landgraaf. Op dit park wordt een sportcarrousel aangeboden voor jong en oud en wij zullen daar met onze BSO’s dan ook gebruik van gaan maken. Voorzien van de nodige Kinder Opvang Kerkrade paraplus nam ik deel aan de openingsceremonie. Ik had dan ook gemengde gevoelens toen het toch begon te regenen; regen vind ik niet leuk; maar ja nu kwamen onze paraplus goed van pas!

Nadat ik vrijdagavond een uitbundige familiereünie had gehad, vond op zaterdag ons jaarlijkse bedrijfsuitstapje plaats; een spooktocht in een grot in Valkenburg! Jammer genoeg vond niet iedereen het leuk. Maar ja, dat is toch heel moeilijk met zoveel verschillende leeftijden en karakters. Zondagochtend werd ik wederom op het Sport- en Leisurepark verwacht voor de goede doel actie: Ride for the roses kids run. Echter, onderweg er naar toe ontving ik een telefoontje dat het programma was afgelast vanwege het hondenweer. Onder ons gezegd en gezwegen: vond ik dat niet heel erg.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.