Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Intro dossiers

Intro dossiers

Online dossiers Kinderopvang

De kinderopvang staat nooit stil. Het is zo allesomvattend dat er iedere dag wel een dik tijdschrift over onze branche zou kunnen verschijnen! Dat is natuurlijk wel wat teveel van het goede, maar er blijkt toch een grote behoefte aan achtergrond en informatie over belangrijke onderwerpen. Aan die behoefte beantwoorden wij door online dossiers op onze website te plaatsen.

Wat zijn online dossiers?

Online dossiers zijn een verzameling van artikelen over een onderwerp waar jullie in je werk dagelijks mee te maken hebben. Al deze artikelen zijn gepubliceerd in de Kinderopvang en Management Kinderopvang.

Wat staat er in de artikelen?

Per onderwerp selecteren we vier artikelen. Er staan handige tips in, kaders met contactgegevens van organisaties over het onderwerp, interviews, quotes, leuke foto’s en bovenal veel informatie.

Voor wie zijn de dossiers bedoeld?

Voor iedereen die affiniteit heeft met kinderopvang. Ze kunnen ontzettend handig zijn voor studenten bij opdrachten, maar ook voor pedagogisch medewerkers die bijscholen of wellicht een presentatie of thema-avond in de eigen organisatie moeten organiseren.
Ben je leidinggevende en wil je geïnspireerd raken door wat collega’s doen? De online dossiers geven een kijkje in de keuken van andere organisaties.
Of zit je gewoon ergens mee en wil je meer weten over het onderwerp? Dan zijn de dossiers Kinderopvang echt iets voor jou.

Zijn de online dossiers Kinderopvang echt helemaal gratis?

Ja. Met één druk op de knop kun je de geselecteerde artikelen gratis en voor niets bekijken en lezen. Maken de artikel je enthousiast en ben je nieuwsgierig naar wat de bladen nog meer te bieden hebben, dan kun je je altijd opgeven voor (proef)abonnement op één van de bladen.

Deze dossiers staan online

NIEUW: Samenwerking met het onderwijs

De samenvatting van het Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar

Alles over de inrichting

Buitenspelen en de buitenruimte

Een kijkje over de grens

Omgaan met ouders

Bewegen in de kinderopvang

VVE & taalontwikkeling

Peuters en de peuterspeelzaal

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.