Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Ieder kind een eigen verhaal’ naar alle locaties

Deze maand verscheen het boek 'Ieder kind een eigen verhaal', gebaseerd op het boek 'Samen verschillend. Pedagogisch kader diversiteit in kindercentra 0-13 jaar'. Pedagogen Anke van Keulen en Elly Singer schreven dit boek. Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK) stuurt deze maand een exemplaar van het boek naar alle kinderdagverblijven en bso's in Nederland.
'Ieder kind een eigen verhaal' naar alle locaties
Foto: Reed Business

Ieder kind een eigen verhaal is geschreven voor ouders en pedagogisch medewerkers om samen aan de slag te gaan met diversiteit. Het gaat erom dat alle kinderen zich thuis voelen in de kinderopvang. In het boek staat hoe je daarvoor kunt zorgen en hoe je van ouders kunt leren en ouders van jou.

BOinK

Het boek is een gezamenlijk initiatief van BOinK (belangenvereniging van ouders) en BKK. De Bernard van Leer Foundation stelde een financiële bijdrage beschikbaar om het boek mogelijk te maken. Deze maand ontvangen alle kinderdagverblijven en bso’s in Nederland een exemplaar van het boek.

Bestellen

Het is mogelijk om het boek te downloaden via de website pedagogischkader.nl. Of bestel een extra exemplaar van het boek voor € 9,95.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.