Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hetkindercentrum.nl neemt De Blokkentoren over

Medewerkers, ouders en kinderen van de failliete kinderopvangorganisatie De Blokkentoren zitten niet langer meer in onzekerheid. Hetkindercentrum.nl neemt alle locaties en groepen over. De nieuwe naam van de organisatie wordt ook Hetkindercentrum.nl.
Hetkindercentrum.nl neemt De Blokkentoren over
Foto: ANP

Kinderopvang De Blokkentoren vangt ongeveer 1300 kinderen op in de regio Zutphen. Kinderopvangorganisatie KION is de bestuurlijke organisatie achter De Blokkentoren. Het faillissement had geen invloed op locaties van KION.

Alle locaties

Hetkindercentrum.nl was niet de enige partij die interesse had om locaties van De Blokkentoren over te nemen. Het was wel één van de weinige partijen die alle locaties wilde overnemen. Dat heeft de keuze zeker beïnvloed, aldus de curator, de heer Looyen. ‘Daarnaast is het een gerenommeerde organisatie. Het feit dat zij in de huidige tijd weten te groeien, geeft mij alle vertrouwen in de capaciteiten van Hetkindercentrum.nl.’

Groei

Hetkindercentrum.nl heeft 48 locaties in Apeldoorn, Voorst en Hengelo. In totaal werken er 138 mensen bij de organisatie. Jaap Buitenhuis, eigenaar van Hetkindercentrum.nl, is enthousiast over de overname. ‘De mogelijkheid kwam voor ons precies op het juiste moment. Wij hebben er enorm veel zin in.’ Onlangs nam de organisatie ook al Stichting Kinderopvang Esrein (KOE) uit Hengelo over. Hiermee geeft de organisatie invulling aan de wens om te groeien in Oost-Nederland.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.