Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hansje Görtz – Verhuizen

Jeetje wat is dat een klus om te verhuizen naar een nieuw kantoorpand. Fantastisch om eindelijk een goede en mooie nieuwe locatie in Leiden te vinden maar hiernaast is het wel een hele organisatie. Hooigracht 15 (het oude Elisabeth Ziekenhuis) was dan wel pas gerestaureerd, het stuk wat wij gingen huren was nog kaler dan kaal en moest nog een hoop aan gebeuren.

Voor eigen rekening
Ik had mijn zinnen gezet op een mooi bureau en lekker zittende congresstoelen voor de nannies in spe maar om deze te kunnen aanschaffen moest ik wel een hoop van het kluswerk zelf gaan doen samen met mijn assistente Bernice. Dit betekende dat we al het schilderwerk van de 4.5 meter hoge wanden voor onze rekening moesten nemen wat op een oppervlakte van 120m2 echt een enorme inspanning was! Al balancerend op een steiger (ik heb hoogtevrees!) of moeilijk zittend op de nog niet afgewerkte vloer hebben Bernice en ik heel wat uurtjes doorgebracht tot diep in de nacht.

Ook het uitpakken van wel 36 enorme dozen met de nieuwe stoelen en tafels voor de trainingen bleek ook niet in een uurtje geklaard. Enorme nietjes maakte het al moeilijk de dozen open te krijgen en na alles geopend te hebben moest alles nog in elkaar worden geschroefd! Toen het volgende probleem: wat gingen we met alle lege dozen doen?!
Uitendelijk de laatste dag nog maar wat extra mankrachten in de vorm van familie en vrienden moeten inroepen want het werd echt te veel voor ons tweeen, is het ons wel gelukt om de ruimtes mooi te krijgen voor onze feestelijke afsluiting van de 3de nannytraining (door het schilderen was mijn speech die avond wel een aanzienlijk stuk korter doordat er amper tijd was om me hierop voor te kunnen bereiden!).

Nu ik heerlijk aan mijn nieuwe luxe bureau aan het schrijven ben voor deze column kijk ik met trots naar ons kantoorpand. Het is precies zo geworden als we in gedachten hadden en Bernice is nog steeds bij mij in dienst (schilderen, nachtwerk en continue overwerken stonden niet in haar contract vermeld). Wat heerlijk om zo het nieuwe jaar in te gaan!

Open Dag
Ps Op vrijdag avond 16 en zaterdag 17 januari zal G&C open dag houden in het nieuwe pand. Jullie zijn allemaal van harte welkom om te komen kijken hoe het allemaal is geworden en natuurlijk zullen wij die dagen informatie geven over onze trainingen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.