Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Groot deel stagiairs stopt met opleiding na slechte stage-ervaring

Ruim 80 procent van de stagiairs in de sector Zorg & Welzijn wordt ingezet als volledige werknemer en ruim de helft stopt of wil stoppen met de opleiding na slechte stage-ervaringen, blijkt uit het FNV-rapport ‘Meldpunt stagemisbruik in de Zorg & Welzijn’.
Fotolia

In

Registreren

1 REACTIE

  1. Als ik van te voren had geweten hoe het zou gaan dan had ik afgehaakt. Ze zeiden niet wat je moest doen en het was alsof je alles verkeerd deed. Reageerden het op je af en sommigen voelen zich meer. Ik had er van te voren al geen goed gevoel bij. Ik kan moeilijk zeggen dat ik er een boerboel op af zal sturen omdat het mij niet zint. Een boerboelhond is eigenlijk niet geschikt als huisdier en wordt alleen in kennels gehouden. Ik had ook plannen om een spelotheek op te richten of speelgoedbank. Duurzaam educatief speelgoed gemaakt van hout of natuurlijk materiaal. Na een ontwikkelingsfase leveren ze het speelgoed weer in voor nieuw en zo hoef je niet telkens nieuw te kopen en het os ook nog goedkoper.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.