Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis bijeenkomsten mediaopvoeding

Sardes organiseert dit jaar vier bijeenkomsten over mediaopvoeding in de kinderopvang. Deze zijn bedoeld voor bestuurders, managers en beleidsmedewerkers. Tot 1 maart kunnen zij zich gratis inschrijven.
1Mediaopvoeding.jpg
Sardes organiseert vier bijeenkomsten over mediaopvoeding in de kinderopvang dit jaar. - Foto: Fotolia

Sardes wil dat alle kinderopvangorganisaties in Nederland een visie ontwikkelen op media en het jonge kind en dat zij in hun beleid vastleggen hoe ze met dit thema omgaan. De bijeenkomst heet ‘werken aan visie op mediaopvoeding in de kinderopvang’. Deelnemers gaan er actief aan de slag met het vaststellen van een eigen organisatievisie op media en het jonge kind.

Aanmelden

Tot 1 maart kunnen geïnteresseerden zich met de kortingscode Kindenmedia201701 gratis inschrijven voor één van de vier bijeenkomsten. Deze gratis code kan per organisatie één keer gebruikt worden. Normaal kost deelname 90 euro. Alle bijeenkomsten vinden plaats bij Sardes in Utrecht.

Data

  • Maandag 6 februari van 13.30 – 16.00 uur
  • Maandag 3 april van 13.30 – 16.00 uur
  • Dinsdag 12 september van 13.30 – 16.00 uur
  • Maandag 20 november van 13.30 – 16.00 uur

Aanmelden kan via de website van Sardes

Onlangs werd bekend dat Sardes het project Digidreumesen B.V. overneemt van Het Kinderopvangfonds. Mediaopvoeding staat dan ook hoog op de agenda van Sardes. Een speciaal keurmerk wordt nieuw leven ingeblazen. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.