Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Gefeliciteerd met de Dag van de Pm’er/Gastouder!

Marianne Velsink
Het is inmiddels een goede traditie: de derde dinsdag van september is de Dag van de Pedagogisch Medewerker en Gastouder (voorheen Leidsterdag). In tal van kinderdagverblijven, bso's en peuterspeelzalen, maar ook bij gastouders thuis worden kinderopvangprofessionals in het zonnetje gezet.
Gefeliciteerd met de Dag van de Pm'er/Gastouder!
Foto: iStock/Getty Images

Wat gebeurt er vandaag in de kinderopvang? We zetten een paar leuke initiatieven op een rij:

  • Pedagogisch medewerkers van KION (Nijmegen) krijgen vandaag bloemetjes uitgereikt van de kinderen. De kinderen hebben een eigen bloemetje geknutseld. Bij binnenkomst worden de pm’ers getrakteerd op een vrolijke bos bloemen op de groep.
  • Partou Kinderopvang heeft een speciale Facebookpagina geopend waarop je je waardering voor de pedagogisch medewerkers kunt uitspreken: www.facebook.com/partoutoppers
  • Bij Kinderopvang Walcheren krijgen de pedagogisch medewerkers een paraplu in hartjesvorm. Onder een parapluutje zien wij de regenboog Met hele mooie kleuren, speciaal voor jou en mij. Ons kan niets gebeuren, liefde maakt ons blij.
  • Kinderen van kleinschalige kinderopvang De Drie Biggetjes uit Hertme schreven en knutselden allemaal bijzondere wensen voor hun pm’ers. Dat levert prachtige wensboeketjes op!
  • Niet alleen kinderopvangmanagers, ook ouders zetten zich volop in om deze dag tot een bijzondere dag te maken. Bij kinderdagverblijf De Speeldoos (Smallsteps) uit Amsterdam trakteerde de Oudercommissie op heerlijke muffins.
  • Ook SKSG (Groningen) roept ouders/opvoeders op om gelukswensen voor pm’ers en gastouders de delen op Facebook. Ook zijn alle ouders en kinderen gevraagd cadeautjes en felicitaties voor de pm’ers en gastouders mee te nemen.

Ben je ook in het zonnetje gezet vandaag? Laat ons weten hoe en reageer onderaan dit bericht >>

1 REACTIE

  1. Ja nou en of ben ik in het zonnetje gezet. We hadden hier een feestdag georganiseerd waarbij in de middag ook kinderen met hun ouders welkom waren die vandaag officieel niet op de groep waren. Naast de bloemetjes, felicitaties, knuffels en bedankjes vond ik er één ding uitspringen: een dienblad met daarop: Pssssst, juf Frida, Ik vind je lief (gekregen van een 1,5 jarig jongetje). Het was geweldig!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.