Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Geef een boek cadeau’-campagne (opnieuw) uitgesteld

Vanwege de aanhoudende onzekerheid over de heropening van de boekwinkels in Nederland is besloten de campagne ‘Geef een boek cadeau’ met een maand uit te stellen. Het jeugdboek De brief voor de koning is vanaf vrijdag 23 april verkrijgbaar voor slechts 3,50 euro.
geef-een-boek-cadeau-campagne-opnieuw-uitgesteld

Ondanks de huidige lockdown zet de campagne ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ alles op alles om ook dit jaar meer dan een half miljoen kinderen te bereiken met de mooiste kinderboeken. Maar, dit kan alleen als de boekhandel open is. Nu is het nog onduidelijk wanneer de boekhandels weer helemaal opengaan. Daarom is, in overleg met het bestuur van boekhandelaren, besloten de campagne ‘Geef een boek cadeau’ met een maand uit te stellen.

De brief voor de koning

Het jeugdboek De brief voor de koning van Tonke Dragt is daarmee vanaf vrijdag 23 april verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. ‘Lezen is heerlijk, vooral als het spannend is, en dat is De brief voor de koning’, aldus auteur Tonke Dragt (90 jaar).

Max en de Maximonsters

De datum voor het prentenboek Max en de Maximonsters van Maurice Sendak – vrijdag 21 mei – blijft vooralsnog ongewijzigd.

Lees meer over de campagne op Geef een prentenboek cadeau of Geef een boek cadeau >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.