Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Flinke stijging faillissementen kinderopvang

Faillissementen

In

Registreren

5 REACTIES

  1. Ben het absuluut eens met de vorige ‘spreker’. Bizer om te melden dat je in kwaliteit moet investeren als je gewoon een te lage bezetting hebt. Natuurlijk gaan dan de vaste lasten, zoals medewerkers en huisvesting voor. Respect voor al die ondernemers die het hoofd boven water proberen te houden en netjes hun medewerkers hun rechtmatige salaris proberen over re maken. Heel veel sterkte voor hen die het niet gelukt is.
    Eerst nadenken en dan een reactie plaatsen Leiden. Makkelijjk praten als er voldoende vraag is!

  2. Lees alle reacties
  3. dat er dagverblijven over de kop gaan is helaas een harde realiteit. Voor een ander is het niet in te zien wat een ondernemer og organisatie al gedaan heeft om het tegen te gaan of om een doorstart te maken. Dus het commentaar dat kwaliteit belangerijker is dan de centen is een belediging voor de ondernemer die de knoop heeft moeten door hakken en alle leidsters en kinderen op straat heeft moeten zetten. Dus als uw opvang , nog, goed loopt is dat fijn voor u! Maar ga niet je collega’s even vertellen dat het een centen verhaal is, schaam je diep…………Petje af voor de ondernemer die de moeilijke keuze heeft moeten makenen nu zelf in de shit zitten, want het zijn vooral de kleinschalige opvang die omvallen, waarvan het een eenmanszaak is, en geen grote stichting of BV achter zich heeft staan en dus prive hard worden getroffen.

  4. 65% van wat? Ik kan nooit zoveel met dit soort koppen. Noem gewoon getallen, in 2010 gingen er 6 failliet in 2011 gingen er 10 failliet. Of 60 en 100, maar dan weet je ten minste wat.
    Vertel er dan ook bij hoeveel kinderdagverblijven er zijn en welk percentage er daar dan van failliet zijn, dan valt het misschien eigenlijk wel mee als je dat afzet tegen bijvoorbeeld de bouwbranche. En hoe groot waren de bedrijven die failliet gingen, hoe lang bestonden ze al en waarom zijn ze failliet. Hoeveel kinderdagverblijven waren er eind 2010 en eind 2011, is er ondanks de faillissementen een stijging of is er toch een daling. Dat zijn cijfers waar je wat mee kunt.
    Nu lijkt het alleen maar op een slecht nieuws show. Positief naar zaken kijken, anders kom je vanzelf in een neerwaartse spiraal.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.