Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Enquête over openingstijden en tarieven kinderopvang

Enquete

Ouders met kinderen in de kinderopvang (0-12 jaar) worden uitgenodigd om een enquête over openingstijden en tarieven van de kinderopvang in te vullen. De vragenlijst is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken. BOinK (Belangenvereniging voor ouders) en de Brancheorganisatie Kinderopvang ondersteunen de enquête.

Opvang tijdens vakanties
Wat zijn de openingstijden van het kinderdagverblijf en de bso? Betaal je per uur, dagdeel of dag? Betaal je alle vakanties door? Het Ministerie vraagt zich af of ouders behoefte hebben aan ruimere openingstijden in de opvang en of opvang in de zomermaanden of tijdens andere schoolvakanties noodzakelijk is. Gjalt Jellesma, voorzitter van BOinK laat weten het belangrijk te vinden dat er inzicht komt in de gevraagde prijzen, verplichte afname van uren en de voorkeuren van ouders. Hij vraagt ouders om de enquête massaal in te vullen zodat er een goed beeld kan worden gevormd van de wensen van ouders.

Het invullen van de enquête kost tien minuten >>

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.