Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eerste ‘Ben ik in beeld’-certificaat uitgereikt

Het Rotterdamse kinderdagverblijf KSH Pendrecht is het eerste kinderdagverblijf met ‘Ben ik in beeld gecertificeerde pedagogisch medewerkers. Met dit programma stimuleren de pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van kinderen. Zij doen dit door middel van spelletjes, activiteiten en het creëren van uitdagende speel- en leermomenten. De kinderen worden uitgedaagd zelf initiatieven te nemen en op ontdekkingsreis te gaan.

Videobeelden
De pedagogisch medewerkers maken regelmatig videobeelden waarop zij kunnen volgen hoe de kinderen met elkaar omgaan en of alle kinderen meedoen. De videobeelden worden ook gebruikt om de interactie tussen de pedagogisch medewerkers en de kinderen te evalueren, waarbij het vooral gaat om het benoemen van positieve zaken en het geven van eventuele tips. Precies zoals onze pedagogisch medewerkers dat ook met de kinderen doen. Ben ik in Beeld is een programma van Stichting de Meeuw. Meer weten? Lees hier meer over Ben ik in Beeld.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.