Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Een beetje gewoon geluk’

Ingrid van Noordenne reikte namens de Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer een cheque uit aan Stephanie Laros van het Nationaal Fonds Kinderhulp. € 3293.08 stond erop, en het geld is helemaal bestemd voor MOC ’t Kabouterhuis in Hoofddorp.
'Een beetje gewoon geluk'

In de week van 21 t/m 27 april was de collecteweek van het Nationaal Fonds Kinderhulp en zijn er op alle 44 peuterspeelzalen, dagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties van SKH acties opgezet om geld in  te zamelen. Van flessen en telefoons inzamelen tot sponsorloop houden en kunstverkoop van kunstenaars in spe. Daarnaast hebden veel medewerkers zich aangemeld als  vrijwilliger om te collecteren.

Alert4you

Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al meer dan een halve eeuw in voor kinderen die te maken krijgen met jeugdzorg en door financiële problemen buitenspel komen te staan. SKH werkt samen met MOC ’t Kabouterhuis onder de noemer Alert4you. Als jeugdzorgorganisatie helpt zij ons om goed om te gaan met jonge kinderen met ontwikkeling- of gedragsproblemen en deze vroegtijdig te signaleren. Hierdoor weten wij, bij SKH, als geen ander hoe belangrijk het is als deze organisaties gesteund worden door donaties.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.