Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Den Haag mocht kinderopvang niet sluiten

Den Haag mocht kinderopvang niet sluiten

De

Registreren

3 REACTIES

  1. WOW! Dit klinkt bekend! Ik heb kort bij haar gewerkt! Vond het altijd al een vreemde situatie en zeker geen goede plek voor kinderen om te blijven. Precies om de reden wat jij zegt dat ze een pathologisch leugenaar is is de reden waarom ik toen niks heb gezegd. Ik was een stuk jonger en dacht dat niemand mijn verhaal zou geloven. Ben blij om te horen dat De Thuisblijvertjes eindelijk GESLOTEN is! Hopelijk voor altijd. Jezelf voor doen als DE perfecte gastouder maar ondertussen de kinderen en je eigen kind zwaar verwaarlozen!

  2. Lees alle reacties
  3. WOW! Dit klinkt bekend! Ik heb kort bij haar gewerkt! Vond het altijd al een vreemde situatie en zeker geen goede plek voor kinderen om te blijven. Precies om de reden wat jij zegt dat ze een pathologisch leugenaar is is de reden waarom ik toen niks heb gezegd. Ik was een stuk jonger en dacht dat niemand mijn verhaal zou geloven. Ben blij om te horen dat De Thuisblijvertjes eindelijk GESLOTEN is! Hopelijk voor altijd. Jezelf voor doen als DE perfecte gastouder maar ondertussen de kinderen en je eigen kind zwaar verwaarlozen!

  4. Ik was een goede bekende van Marissa enkele jaren terug. Wat een belachelijk verhaal van haar. Ze is een pathologische leugenaar en heeft in de tijd dat ik haar kende ongeveer iedereen beschuldigd van misbruik van haar kind. En dan maakt ze ook nog haar ex-man zwart. Haar verhaal klopt van geen kant!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.